ICT Diensten / systeembeheer

mior waalre online backup anti spam filter

Wij willen u graag informeren dat wij een strategische samenwerking zijn aangegaan met Mior uit Waalre, een specialist op het gebied van ICT Diensten / systeembeheer.
Hierdoor zijn we in staat om een totaalpakket richting het MKB te bieden op elk niveau.
Uitgangspunt is het creëren van één aanspreekpunt richting het midden en kleinbedrijf waardoor elke vorm van discussie wordt uitgesloten en zaken transparant en uniform worden neergelegd bij onze klanten. Hieronder treft u beknopte informatie over deze extra dienst welke wij via Mior u kunnen leveren. Voor meer info kunt u ons mailen mior@impressed.nl of bellen op 040 2222507

 

 

Mior ICT Diensten beheert uw netwerk pro-actief

Mior heeft onlangs Mior Pro-Control® geïntroduceerd, een nieuwe vorm van systeembeheer en onderhoud voor uw bestaande netwerk. Het uitgangspunt voor deze dienst is het vereenvoudigen en professionaliseren van uw IT omgeving.

Door deze vorm van proactief beheren en managen van uw netwerk zijn wij in staat om vanuit onze locatie uw complete netwerk te beheren, dit doen wij zowel op server- als werkplekniveau. De werkzaamheden worden volledig online gedaan, mede om kosten reducerend te werken. Dit houdt overigens in dat u onze systeembeheerders in mindere mate bij u op kantoor zult aantreffen.

Met het gebruik van Mior Pro-Control zijn wij in staat om de volgende zaken te ondervangen, te weten;

1.    Remote control system (online controle en bewaking over uw server en werkplekken)
2.    Monitoring en distributie van software (centraal geregeld)
3.    Antivirus service
4.    Security management (beveiliging van uw netwerk)
5.    24/7 monitoring van server(s), werkstations en laptops
6.    Inventory management (Inventarisatie van uw netwerk, serienummers, software etc..)
7.    Data backup systeem (optioneel)
8.    Het complete beheer voor een vast bedrag per maand
9.    Elk relevant probleem wordt door Mior gesignaleerd
10.  Een maandelijkse uitdraai van uw netwerk

Door gebruik te maken van Mior Pro-Control® is uw IT-omgeving in vertrouwde handen en worden uw kosten beheersbaar en overzichtelijk. Ook uw netwerk zal altijd up-to-date zijn en in prima conditie. Mede door het efficiënter inzetten van kennis en arbeid zijn wij ervan overtuigd een schaalbaar en overzichtelijk model gecreëerd te hebben wat vele voordelen heeft ten opzichte van de traditionele wijze van beheer.

Uit recente onderzoeken is gebleken dat de gemiddelde medewerker van een bedrijf ca. 4 uur per maand bezig is met problemen op ICT gebied. Deze problemen kunnen variëren van bv. inlogproblemen, uitval, volgelopen harddisken, niet goed functionerende software etc..

Verdere voordeel van Mior Pro-Control® is dat het aantal ad-hoc facturen drastisch zullen dalen en bezoeken op locatie tot een minimum beperkt gaan worden, daarnaast zullen wij vanuit een pro-actieve wijze gaan adviseren en eventueel rapporteren, hetgeen tot een efficiëntere wijze van werken leidt.

Dankzij het modulaire en schaalbare model maakt het voor u mogelijk om een all-in oplossing te kiezen waarbij ook de uren zijn inbegrepen. U bepaalt samen met ons welke vorm voor u interessant is, en welke parameters daar van belang zijn.

Voor meer informatie over deze dienst kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar: mior@impressed.nl