Zelf uw website beheren met het nieuwe SlimBeheer 5


Hét CMS (Content Management System) systeem voor het MKB in al haar klassen is nu sterk verbeterd. Helemaal geoptimaliseerd voor een perfecte vindbaarheid in Google (SEO) Uw website simpel en snel zelf aanpassen via een online versie van het bekende programma WORD. Impressed maakt het mogelijk met het SlimBeheer pakket. Het pakket stelt u niet alleen in staat ongelimiteerd wijzigingen aan te brengen aan uw bestaande pagina's maar zelfs om onbeperkt pagina's toe te voegen! In de pagina's kunt u heel eenvoudig afbeeldingen, tekst en opmaak wijzigen. Nieuw voor slimbeheer 5 zijn de mogelijkheden voor het koppelen van een webshop (E-Commerce) met voorraadmodule, factureringssysteem, een nieuwsbriefmodule om uw relaties te informeren over uw activiteiten en zodoende in beeld te blijven. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van modules welke wij voor u kunnen maken, Informeer naar de mogelijkheden en wij geven u graag het juiste advies.

 

 

Impressed, uw internetactiviteiten in goede handen!Impressed__new_.jpg

In een no-nonsense omgeving bouwt Impressed aan de toekomst waarbij de marketing gedachte voor uw website centraal staat..
Impressed in Waalre (bij Eindhoven) is een firma waarbij openheid en kleinschaligheid de kracht zijn van het bedrijf, de spirit. Doordat onze helpdesk bestaat uit de designers zelf krijgt u direct een professioneel antwoord op uw vragen terwijl u belt met een normaal 040 - netnummer, géén dure 0900-impressed lijn.Impressed staat voorop wanneer het gaat om nieuwe ontwikkelingen en service doordat de mensen achter de schermen meer dan 'slechts hun werk doen'. ieder lid van het team is ook buiten werktijd geïnteresseerd in de marktontwikkelingen, nieuwe technologieën en serviceverbetering binnen de branche.

Doordat Impressed haar stabiliteit reeds heeft bewezen in de afgelopen 'DOT-COM crisis' door het afgelopen jaar met een positieve winstprognose af te sluiten geven we u graag een kijk in Impressed's kaarten en geven u aan waar u als potentiële klant van Impressed aan toe bent, welke stabiliteit ú gegarandeerd kan worden en simpel gezegd; in hoeverre uw site online gehouden zal worden.Terug