Sociale media optimalisatie

uw site optimaliseren en gebruik te maken van social media.

Sociale netwerken zijn ’here to stay.’ We kunnen er niet meer omheen. En de naam zegt het al, sociale media kunnen je helpen de band met je klanten te versterken. En hoe sterker de band, des te groter de kans dat het loyale klanten zullen worden die zich verbonden voelen met jouw bedrijf en je helpen succesvol te zijn. En dit zonder hoge kosten van commercials, advertenties, adwords, etc. waarvan het effect als sneeuw voor de zon verdwijnt zodra u ophoudt met het betalen voor deze kostbare diensten. Een pasklaar concept is er niet. Elk kanaal heeft zijn eigen kenmerken en de ene doelgroep is de andere niet. Maar dat je binnen het bedrijf mensen moet vrijmaken om de kracht van sociale media te benutten, dat staat als een paal boven water.

De gedachte is eigenlijk simpel: hoe dichter een bedrijf bij zijn klanten staat, des te succesvoller het bedrijf financieel zal zijn. Sociale media bieden de mogelijkheid bij uitstek om deze ‘dichtbijheid’ te creëren, om de interactie aan te gaan en een dialoog te voeren. En dan hebben we het niet over een simpele blog waar het bedrijf passief enkele berichten plaatst. Het gaat om een ‘echte’ dialoog, waarbij het bedrijf en de klant op gelijk niveau staan. ‘Push’ informatie is uit den boze.
 

Uit het verleden behaalde resultaten hebben aangetoond dat Socal Media niet enkel voor Business to consumers is maar zeer zeker ook voor Business to Business. Dat vele bedrijven daar anders over denken is juist de kracht om uw site juist nu te optimaliseren en gebruik te maken van Social Media.

Zodoende bent u uw concurrentie steeds een stap voor!

 

Wij kunnen u daarbij helpen door een social Media plan op te zetten en wellicht nog belangrijker: deze dagelijks, wekelijks of maandelijks bij te houden om continue 'in the picture' te blijven bij de doelgroep die u voorheen niet voor mogelijk hield.

 


de kracht van sociale media benutten